گروه هاي كاربران  ·  عضويت ·    مشخصات  ·  ورود براي چك كردن پيغامهاي خصوصي  ·   ورود     

راهنماي اين انجمن · جستجو · ليست اعضا

استان شدن كرج قعطي شد

ارسال يك موضوع جديد   پاسخ به يك موضوع

صفحه اول انجمنها -> محلی

ديدن موضوع قبلي :: ديدن موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

porya
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه 23 بهمن 1383 - 16:50
تعداد ارسالها: 1089
محل سكونت: مهرشهر

ارسالزمان ارسال: 5 شنبه 7 ارديبهشت 1385 - 17:37    موضوع: استان شدن كرج قعطي شد پاسخ بصورت نقل قول

نماينده مردم كرج در مجلس گفت:استان شدن كرج در وزارت كشور به مرحله قعطي رسيده است.

به گزارش خبرگزاری البرز رشيد جلالي جعفري در حاشيه جلسه علني مجلس با بيان اين كه بحث مستقل شدن كرج از استان تهران از مدتها پيش مطرح شده بود،گفت:احتمالاً تبديل شدن كرج به استان در قالب لايحه به مجلس تقديم مي‌شود.
وي در پاسخ به سوال خبرنگاري در خصوص وابستگي ايران به دلار نفتي،گفت: اساسي‌ترين مشكل ما وابستگي به دلارهاي نفتي است كه بايد كاهش يابد.
نماينده كرج در مجلس با بيان اين كه بايد سالانه 20 درصد از ميزان وابستگي به نفت را كاهش دهيم، اظهار داشت: امسال اين اتفاق نيفتاده و ما بايد در نوع استفاده از منابع نفتي تجديد نظر كنيم.

بازگشت به بالا

ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل ديدن وب سايت كاربر نام كاربري در پيغامگير Yahoo

آبي آسماني
کاربر عادی

تاريخ عضويت: شنبه 21 شهريور 1383 - 15:29
تعداد ارسالها: 20

ارسالزمان ارسال: شنبه 9 ارديبهشت 1385 - 11:42    موضوع: پاسخ بصورت نقل قول

واقعن؟!
خيلي خوشحال شدم Smile

بازگشت به بالا

ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل ديدن وب سايت كاربر نام كاربري در پيغامگير Yahoo

armantotall666
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: 4 شنبه 6 مهر 1384 - 19:13
تعداد ارسالها: 620
محل سكونت: كرج ـ مهرويلا

ارسالزمان ارسال: شنبه 9 ارديبهشت 1385 - 15:06    موضوع: پاسخ بصورت نقل قول

آبي آسماني نوشته:
واقعن؟!
خيلي خوشحال شدم Smile

مگه فايده اي هم داره كرج استان بشه Crying or Very sad Crying or Very sad اگر هم بخواد بشه فكر كنم يه ده سالي تول بكشه تا يك استان واقعي بشه

بازگشت به بالا

ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل ديدن وب سايت كاربر نام كاربري در پيغامگير Yahoo نام كاربري در پيغامگير MSN

آبي آسماني
کاربر عادی

ارسالزمان ارسال: 1 شنبه 10 ارديبهشت 1385 - 10:14    موضوع: پاسخ بصورت نقل قول

حداقل مزاياش اينه كه پولي كه تو كرج از طريق شهرداري و مترو و ماليات و ... كه بدست مي آيد واسه خوده كرج خرج ميشه ولي حالا ما بايد پولاي كسب شده رو اول بديم تهران بعد اونا تصميم ميگيرن كه چقدر بهمون پول بدن...
امكاناتي كه بايد براي يه استان فراهم كنن هم پايتخت رو وادار ميكنه كه كرج از اين شكل هنوز دهاتش در بياد.
اينا امتيازات واضحشه كلي هم امتياز سياسي و اجتماعي و فرهنگي وجود داره.
به هر حال من خيلي برام مهمه كه بگم من كرجيم در حالي كه الان به هر كي ميگم كرجيم ميگه كرج كه همون تهرانه! منظورم از جنبه ي هويتشه ...
بعد تازه ما كلي نابغه و شاعر و ورزشكار داريم كه تو كرج هستن اما همه ي امتيازاشون به اسم تهران تموم ميشه.
...

بازگشت به بالا

armantotall666
کاربر خیلی فعال

ارسالزمان ارسال: 1 شنبه 10 ارديبهشت 1385 - 12:00    موضوع: پاسخ بصورت نقل قول

شايد به خاطر اينه كه من خودم اصليتم تهرانيه مي گم فايده نداره Razz
ولي اينا كه گفتيرو شما ( نمي دونم اسمت هم چيه ) بايد همون مدتي كه گفتم سبر كني تا ببيني نمونش سه را گوهردشت

بازگشت به بالا

ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل ديدن وب سايت كاربر نام كاربري در پيغامگير Yahoo نام كاربري در پيغامگير MSN

porya
کاربر خیلی فعال

ارسالزمان ارسال: 1 شنبه 10 ارديبهشت 1385 - 13:17    موضوع: پاسخ بصورت نقل قول

آرمان جان خب اگه كرج استان بود كه اينقدر پروژه ها معطل نميموندن.
در ضمن يه چيزيم بگم اسم استان قراره بشه البرز به مركزيت كرج. Evil or Very Mad

بازگشت به بالا

مهرداد133
کاربر عادی

تاريخ عضويت: 1 شنبه 20 فروردين 1385 - 22:21
تعداد ارسالها: 8

ارسالزمان ارسال: 1 شنبه 10 ارديبهشت 1385 - 14:13    موضوع: پاسخ بصورت نقل قول

واقعا كه خبر جالبيه.چون از وقتي 4ساله بودم ميگفتند كرج ميخواهد استان بشود.اما هنوز كه .................................
Mr. Green

بازگشت به بالا

ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل

porya
کاربر خیلی فعال

ارسالزمان ارسال: 1 شنبه 10 ارديبهشت 1385 - 17:42    موضوع: پاسخ بصورت نقل قول

اي بابا مهرداد تو مگه چهارسالت شده چه زود گذشتا انگار همين ديروز بود با هم تو يه بيمارستان به دنيا اومديم ولي من چرا هنوز چهار سالم نشده اي كلك رفتي شناسنامتو بزرگ كردي زود بهت زن بدن Razz Evil or Very Mad Rolling Eyes

بازگشت به بالا

آبي آسماني
کاربر عادی

ارسالزمان ارسال: 2 شنبه 11 ارديبهشت 1385 - 08:50    موضوع: پاسخ بصورت نقل قول

armantotall666 نوشته:
ولي اينا كه گفتيرو شما ( نمي دونم اسمت هم چيه ) بايد همون مدتي كه گفتم سبر كني تا ببيني نمونش سه را گوهردشت

بسمه تعالي
اينجانب لي لا ...
ما كرجيها نسل در حال انقراضيم Smile اصلن يكي از مشكلات ما حضور شما تهراني الاصلاست وگرنه ما به همون دهاتمون هم راضي بوديمSmile
نه كه شما ها خوابگاه ميخواهيد، پاركينگ ميخواهيد، آب هم ميخواهيد، خب يه جايي هم واسه تفريح ميخواهيد اينجوريه كه ما مجبوريم تكنولوژي داشته باشيم، پل بسازيم، نگران زير گذر و رو گذر باشيم و ... بدتر از همه ي اينها غر هم بشنويم Smile
خدايا چي ميشد ما رو تهراني ميكردي Smile

بازگشت به بالا

porya
کاربر خیلی فعال

ارسالزمان ارسال: 2 شنبه 11 ارديبهشت 1385 - 09:45    موضوع: پاسخ بصورت نقل قول

armantotall666 نوشته:

پس بگو آرمان تو نفوذي بودي Shocked
ولي باز خدا خيرت بده اذعان ميكني تهراني الاصلي.
من يه بنده خدايي رو ميشناختم معلوم نبود واسه كدوم قسمت نقشه بود يه چند بار اومده بود تهران هر وقت كه همشهرياش بودن ميگفت من اصليتم اينجاييه و فلان وقتي ميرفت بين تهراني ها ميگفت من تهرانيم وقتي هم به ما سه تا كرجي كه اونجا بوديم ميرسيد ميگفت كرجم همون تهرانه ديگه ما هم شهري هستيم واقعا چه جلب حالا اگه تهراني بود واقعا يه جورايي هم استاني ميشد حسابش كرد ولي بشر اينقدر پررو من نديده بودم...... Crying or Very sad
در ضمن اخلاق كرجيها خيلي با تهرانيها فرق داره چون كرجيها يه آدمايي هستند كه زير بار حرف نميرن چه زورش چه غير زورش يعني يه جورايي كلشون بوي قرمه سبزي ميده به خاطر همين اين چند نفري كه اصرار داشتيم بگيم كرجي هستيم هميشه مشكل داشتيم چون ميدونستند در عين حال كه اينقدر ساكتو محجوبيم(ماشالله بزن به تخته) به همون اندازه هم براشون دردسر ميسازيم ولي تهراني ها نه هر چي بگي گوش ميكنند فقط ميخوان شر به پا نشه. Wink

بازگشت به بالا

armantotall666
کاربر خیلی فعال

ارسالزمان ارسال: 2 شنبه 11 ارديبهشت 1385 - 11:03    موضوع: پاسخ بصورت نقل قول

porya نوشته:
armantotall666 نوشته:

پس بگو آرمان تو نفوذي بودي Shocked
ولي باز خدا خيرت بده اذعان ميكني تهراني الاصلي.
من يه بنده خدايي رو ميشناختم معلوم نبود واسه كدوم قسمت نقشه بود يه چند بار اومده بود تهران هر وقت كه همشهرياش بودن ميگفت من اصليتم اينجاييه و فلان وقتي ميرفت بين تهراني ها ميگفت من تهرانيم وقتي هم به ما سه تا كرجي كه اونجا بوديم ميرسيد ميگفت كرجم همون تهرانه ديگه ما هم شهري هستيم واقعا چه جلب حالا اگه تهراني بود واقعا يه جورايي هم استاني ميشد حسابش كرد ولي بشر اينقدر پررو من نديده بودم...... Crying or Very sad
در ضمن اخلاق كرجيها خيلي با تهرانيها فرق داره چون كرجيها يه آدمايي هستند كه زير بار حرف نميرن چه زورش چه غير زورش يعني يه جورايي كلشون بوي قرمه سبزي ميده به خاطر همين اين چند نفري كه اصرار داشتيم بگيم كرجي هستيم هميشه مشكل داشتيم چون ميدونستند در عين حال كه اينقدر ساكتو محجوبيم(ماشالله بزن به تخته) به همون اندازه هم براشون دردسر ميسازيم ولي تهراني ها نه هر چي بگي گوش ميكنند فقط ميخوان شر به پا نشه. Wink

نقل قول:
بسمه تعالي
اينجانب لي لا ...
ما كرجيها نسل در حال انقراضيم اصلن يكي از مشكلات ما حضور شما تهراني الاصلاست وگرنه ما به همون دهاتمون هم راضي بوديم
نه كه شما ها خوابگاه ميخواهيد، پاركينگ ميخواهيد، آب هم ميخواهيد، خب يه جايي هم واسه تفريح ميخواهيد اينجوريه كه ما مجبوريم تكنولوژي داشته باشيم، پل بسازيم، نگران زير گذر و رو گذر باشيم و ... بدتر از همه ي اينها غر هم بشنويم
خدايا چي ميشد ما رو تهراني ميكردي

خوب درسته كه من تهرانيم ولي بزرگ شده كرجم و با هاش خيلي هم حال مي كنم ولي داداس پوريا ما بچه هاي تهرون چنتا پل داريم كه بخوايم زيرش يا روش يا كنارش قرار بزاريم Evil or Very Mad ولي شما چي فقط مي توني برين زير پل مهرشهر ولي مراقب باش ماشين نزنتد

بازگشت به بالا

porya
کاربر خیلی فعال

ارسالزمان ارسال: 2 شنبه 11 ارديبهشت 1385 - 11:59    موضوع: پاسخ بصورت نقل قول

نقل قول:
خوب درسته كه من تهرانيم ولي بزرگ شده كرجم و با هاش خيلي هم حال مي كنم ولي داداس پوريا ما بچه هاي تهرون چنتا پل داريم كه بخوايم زيرش يا روش يا كنارش قرار بزاريم Evil or Very Mad ولي شما چي فقط مي توني برين زير پل مهرشهر ولي مراقب باش ماشين نزنتد

اي بابا شما همش ميتونيد به اين چهار تا پل فخر بفروشيد نميدونم اينايي كه تا تقي به توقي ميخوره ماشين و بر ميدارن ميرن جاده كيند احتمالا تهراني كه نيستند ميان از اين ديدنيهاي كرج استفاده ميكنند چون اونا خودشون پل دارند. Twisted Evil Rolling Eyes Wink Razz

بازگشت به بالا

armantotall666
کاربر خیلی فعال

ارسالزمان ارسال: 2 شنبه 11 ارديبهشت 1385 - 16:08    موضوع: پاسخ بصورت نقل قول

داداس پوريا انقدر جاده جاده نكون كه من خودم عاشق جاده هستم يه روز قرار بزاريم ببرمتون عمارت ناصردين شاه كلي كيف كيند تازه بگم كه اونجا تنهانيستيم بلكه كلي دختر وژسر دانجو هستن رشته معماري وهنرهاي تجسمي كه به صورت اردو ميان اگه خواستيد عكساشو بزارم

بازگشت به بالا

porya
کاربر خیلی فعال

ارسالزمان ارسال: جمعه 26 خرداد 1385 - 21:53    موضوع: پاسخ بصورت نقل قول

تشکیل استان البرزدرانتظارتعیین محدوده جغرافیایی این استان جدید است .

بگزارش خبرنگارالبرز پس ازسالها تلاش نمایندگان مجلس ومدیران اجرایی شهرستان کرج برای ایجادتحول جدی درافزایش اختیارات وجذب امکانات خبرهای رسیده ازوزارت کشورحاکی ازقطعی شدن استان جدید"البرز" بامرکزیت کرج است .

گزارش خبرنگارماحاکیست هم اکنون طرحی به نام استان البرزتوسط نمایندگان مجلس تهیه وبرای گذراندن مراحل بعدی وانتشاربه اداره قوانین مجلس شورای اسلامی تحویل شده است .

ارایه یک طرح ازسوی نمایندگان مجلس وهمچنین ارایه لایحه استان البرزازسوی دولت دوراهکاردرحالی پیگیری برای استان جدیدکشوراست .

شهرستانهای غرب استان تهران هم اکنون شامل 5شهرستان کرج ,ساوجبلاغ , نظرآباد,شهریارورباط کریم میشود که هم اکنون بسیاری ازمدیریتهای اجرایی دراین محدوده تحت عنوان اداره کل غرب استان تهران اداره میشود.

ممکن است درسفررئیس جمهوربه کرج رسما خبرارایه لایحه استان البرز اعلام شود.

بازگشت به بالا

porya
کاربر خیلی فعال

ارسالزمان ارسال: جمعه 2 تير 1385 - 11:24    موضوع: پاسخ بصورت نقل قول

معتقدنیستم مشکل کرج بااستان شدن حل شود.

وزیرکشوردرگفتگوباخبرنگارالبرزگفت : اظهارنظرهادرخصوص استان شدن کرج برداشتهای شخصی افراداست وگرنه موافقتی بااین موضوع صورت نپذیرفته است .

پورمحمدی تاکیدکرد: معتقدم مشکل کرج رامیتوان باارتقاءمدیریتی وتفیظ اختیارحل کرد.

استاندارتهران نیز اظهارات یک نماینده مجلس رابرای استان شدن کرج بشدت تکذیب کرد.

بگزارش خبرنگارالبرزدانشجوباردهرگونه اظهارنظردرخصوص موافقت استانداری ووزارت کشوربرای استان شدن کرج گفته است : در حال حاضر هيچ بحثي در استانداري و وزارت كشور در اين زمينه مطرح نيست و توافقي به صورت ضمني يا اصولي در اين خصوص صورت نگرفته است.

وی باانتقادازطرح مسایل حساس این چنینی دررسانه ها افزود:گذشته ازاینکه ماموافق استان البرزبامرکزیت کرج باشیم یانه , پیش ازاین توافق شده بوده تازمان به قطعیت رسیدن چنین مسئله ای به هیچ عنوان موصوع مطبوعاتی نشود,اما اینکه چرابرخی هاقضیه رامطبوعاتی کرده اندجای سوال دارد!!.

وی خاطرنشان کرد:این موضوع صرفادرمجمع نمایندگان استان شده است وهیچ طرحی دراین خصوص دراستانداری ووزارت کشورمطرح نیست .

وی ازمسوولین محلی خواست قبل ازهرگونه جمع بندی کارشناسی ازاظهارنظرهای شخصی درخصوص مسایل حساسیت برانگیزخودداری کنند.

بانزدیک شدن به زمان انتخابات برخی مسوولین برای جلب نظررای دهندگان اقدام به طرح مطبوعاتی برخی مسایل میکنندکه می تواندموجبات بروزبرخی مسایل اجتماعی وامنیتی شود.

بازگشت به بالا

نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد   پاسخ به يك موضوع     صفحه اول انجمنها -> محلی
تمام ساعات و تاريخها بر حسب 3.5+ ساعت گرينويچ مي باشد
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمي توانيد در اين انجمن نامه ارسال كنيد.
شما نمي توانيد به موضوعات اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن ويرايش كنيد
شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن حذف كنيد
شما نمي توانيد در نظر سنجي هاي اين انجمن شركت كنيد